Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

0243-801 45

Vi har även jour dygnet runt!

Automation

Vår automations avdelning, utför jobb inom industri, företag och privatpersoner. Vi använder oss först och främst av produkter från ledande tillverkare som Regin, Produal och Fidelix. Vi tar ansvar för den initiala behovsanalysen till projektering, konstruktion, programmering, installation och driftsättning. Vi kan leverera ett nyckelfärdigt system till kundens anläggning. Naturligtvis kan vi också ta hand om drift, service och support.

Helhetslösningar

Belo har bred kompetens inom moderna system för både fastighets- och industriautomation. System för styrning och optimering av värme, ventilation och kyla kombineras med fördel med andra fastighetssystem, till exempel för belysning, säkerhet, brandlarm och hissar. Våra olika avdelningar inom företaget har spetskompetens och genom samverkan av dessa får du som kund effektivare system-kontroll.

Energieffektivisering

Här handlar det om pengar och miljö men även komfort och enkelhet. Genom energieffektivi-serande åtgärder kan du med hjälp av Belo spara mycket av dina drift- och energikostnader. Vi gör en grundlig analys av din fastighet för att identifiera möjligheter till energibesparingar. Lägre energikostnad ger dig ökad lönsamhet och bidrar till minskad miljöpåverkan. I samråd med dig som kund så konstruerar och levererar vi allt från nyckelfärdiga anläggningar till modernisering och ombyggnation av befintliga anläggningar. Vi sänker drifts-kostnaderna i dina fastigheter och höjer därigenom värdet på dessa. Genom att använda smarta styrsystem och effektivare energiförbrukare tillsammans med tex solel kan du få fastigheten att drastiskt minska på elinköpen. Du kanske vill bli en nollförbrukare?

Ditt självklara valDemonär du söker elektriker
  • Besöksadress

   Häradsvägen 20
   784 34, Borlänge

   Öppettider

   Vardagar: 07- 16
   Helger: Stängt

    

  • Kontakta Oss

    
Demo